دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر با همراهی استاد مربوطه از کارخانه قند باستان یزد بازدید کردند و با فرآیند تولید قند، اصول بهداشتی و کنترل کیفیت آشنا شدند. این برنامه به همت انجمن علمی برگزار شد و زمینه‌ای برای تعمیق دانش عملی دانشجویان فراهم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی این دانشگاه با هدف آشنایی با فرآیند تولید قند، از کارخانه قند باستان یزد بازدید کردند. این بازدید علمی با همراهی محمد وحدتی، استاد رشته صنایع غذایی و به همت انجمن علمی دانشجویی برگزار شد.

در این برنامه، دانشجویان با مراحل مختلف تولید قند از جمله استخراج شربت خام، تصفیه، تغلیظ، تبلور، جداسازی بلورها، خشک کردن، بسته‌بندی و انبارش آشنا شدند. همچنین، توضیحات جامعی درباره نحوه استقرار تجهیزات، رعایت اصول بهداشتی در خط تولید و سیستم‌های کنترل کیفیت توسط کارشناسان کارخانه ارائه شد. بخش‌های دیگری مانند تصفیه‌خانه و آزمایشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت و دانشجویان توانستند دانش نظری خود را با مشاهده عملی فرآیندها تکمیل کنند.

این بازدید فرصت ارزشمندی برای دانشجویان بود تا با چالش‌های صنعتی و فناوری‌های نوین در حوزه تولید قند آشنا شوند و پرسش‌های خود را با متخصصان این حوزه مطرح کنند. دانشگاه علم و هنر همواره بر اهمیت ارتباط میان محیط آکادمیک و صنعت تأکید داشته و برنامه‌هایی از این دست را به منظور ارتقای مهارت‌های عملی دانشجویان برگزار می‌کند.

 


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir