دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه علم و هنر با همراهی انجمن علمی و یکی از اساتید از کارخانه کنسرو ماهی مروا مهریز بازدید کردند و با فرآیند تولید، تجهیزات و استانداردهای صنعتی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی این دانشگاه با هماهنگی انجمن علمی و همراهی مسعود حبیبی، اساتید دانشگاه، از کارخانه کنسرو ماهی مروا در مهریز بازدید کردند. این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان با فرآیندهای صنعتی تولید کنسرو ماهی و افزایش دانش عملی آنان در زمینه صنایع غذایی انجام شد.

در این برنامه، دانشجویان با مراحل مختلف تولید کنسرو ماهی، از جمله پخت اولیه و ثانویه، جداسازی استخوان، پرکردن قوطی‌ها، درب‌بندی، فرآیند اتوکلاو و بسته‌بندی نهایی آشنا شدند. همچنین، نحوه استقرار ماشین‌آلات و تجهیزات خط تولید و استانداردهای نگهداری محصول در انبارها به صورت عملی برای آنان تشریح شد. کارشناسان حاضر در کارخانه نیز توضیحات مفصلی درباره سایر بخش‌های تولیدی و ویژگی‌های محصولات ارائه کردند.

این بازدید فرصت مناسبی بود تا دانشجویان دانشگاه علم و هنر بتوانند آموخته‌های تئوری خود را با فعالیت‌های عملی در محیط صنعتی تطبیق دهند و با چالش‌های واقعی در خط تولید آشنا شوند. دانشگاه علم و هنر همواره بر اهمیت ارتباط بین فضای آکادمیک و صنعت تاکید دارد و برنامه‌هایی از این دست گامی موثر در جهت تحقق این هدف محسوب می‌شود.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir